11 Eylül 2013 Çarşamba

Şeyma Subaşı:" Doğuma gittim dönmeyeceğim."

Evli televizyoncu Acun Ilıcalı'nın hamile sevgilisi Şeyma Subaşı doğum için Miami'ye gidince dükkanına kilit vurdu.

İki yıl önce başarılı yapımcının desteğiyle kendisine Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi'nin arka tarafında butik açan Şeyma Subaşı, ticaretten umduğunu bulamadı. Subaşı karnı yavaş yavaş şişmeye başlayınca Ilıcalı'nın da talimatıyla soluğu doğum yapana kadar gözlerden uzak kalmak için Miami‘de alınca ‘Nini' adlı butiğini kapattı.
ŞEYMA'NIN AYLIK KİRASI 14 BİN LİRAYDI

Ticarette umduğunu bulamayan Şeyma Subaşı'nın, doğum yaptıktan sonra bir süreliğine daha Amerika'da kalacağı için ayda 14 bin lira ödediği 70 metrekare kullanım alanı olan dükkanına kilit vurduğu öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde de Acun Ilıcalı‘nın eşi Zeynep Hanım‘ın yaz başından beri çocuklarıyla tatil yaptığı Mimai'den dönmüş ve The Fontainebleau Tresor Tower'daki lüks daireye doğum yapmak için Şeyma Subaşı yerleşmişti.

TARKAN ABDULLAHOĞLU / SÖZCÜ

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Bir işletme kredisi, kişisel krediler, konut kredisi kredileri, araç kredileri, öğrenci kredileri, konsolidasyon için teminatsız krediler, proje finansmanı vb. Mi arıyorsunuz? Kredi için doğru çözümleriz! Şirketlere ve bireylere% 2 faiz oranı düşük ve uygun fiyatlı krediler sunuyoruz. Bu nedenle, acil ve güvenli bir krediyle ilgileniyorsanız. Daha fazla bilgi için, lütfen bugün bize e-posta gönderin: Via: Elegantloanfirm@hotmail.com.